چای زرین شمال در ظروف دربسته بسته بندی می شوند تا از جذب رطوبت که علت اصلی از بین رفتن طعم آن در طول نگهداری است جلوگیری شود.
جعبه های بسته بندی معمولاً از تخته سه لا ساخته می شوند که با کاغذ و فویل آلومینیومی اندود شده و با همان مواد مهر و موم می شوند. همچنین از جعبه های مقوایی راه راه با روکش فویل آلومینیومی و کیسه های کاغذی یا کاغذی با روکش پلاستیکی استفاده می شود.
چای های ترکیبی به عنوان چای شل به مصرف کنندگان فروخته می شود که در کارتن های کاغذ راه راه روکش شده با فویل آلومینیومی، در قوطی های فلزی و در بسته های فانتزی مانند کیسه های پلاستیکی متالایز بسته بندی می شوند.
یا در کیسه های چای ساخته شده از کاغذ متخلخل خاص فروخته می شوند. کیسه های چای عمدتاً با چای های شکسته بسته بندی می شوند.
چای های فوری از چای سیاه با استخراج مشروب از برگ های فرآوری شده، ضایعات چای یا برگ های تخمیری خشک نشده، غلیظ کردن عصاره تحت فشار کم و خشک کردن کنسانتره به پودر با خشک کردن انجمادی، خشک کردن اسپری یا خشک کردن با خلاء تولید می شوند.
دمای پایین برای به حداقل رساندن از دست دادن طعم و عطر استفاده می شود. چای سبز فوری با روش های مشابه تولید می شود، اما از آب داغ برای استخراج مشروب از پودر برگ ها استفاده می شود.
از آنجایی که همه چای های فوری رطوبت را جذب می کنند، در ظروف یا بطری های دربسته نگهداری می شوند.
چای فروخته شده به مصرف کننده ترکیبی از 20 تا 40 چای با ویژگی های مختلف، از مناطق مختلف، و از بیش از یک کشور است. قیمت یک عامل مهم است.
زیرا چای های ارزان قیمت (به نام پرکننده) برای جمع کردن مخلوط و متعادل کردن هزینه استفاده می شود. مخلوطها اغلب به گونهای طراحی میشوند.
دارای خصوصیات متوسط و بدون کیفیت برجسته باشند، اما ترکیبهای متمایز – برای مثال، با طعم چای فصلی سیلان یا تندی و قوت چای آسام – نیز ساخته میشوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.