پای مرغ بیشتر برای تهیه سوپ و خورش استفاده می شود و ممکن است به عنوان میان وعده، پیش غذا یا غذای جانبی سرو شود. با این حال، می توانید دستور العمل های بی شماری را در اینترنت پیدا کنید، از یک سوپ کلاسیک گرفته تا سالاد پای مرغ، سیخ یا پیش غذای سرخ شده.
اگر قبلاً آنها را نخوردهاید، سعی کنید یک آبگوشت استخوان پای مرغ تهیه کنید، آمادهسازی که میتواند به عنوان یک روش سالم، مغذی و ظریف برای سهولت در آنها عمل کند.
اگر لایه بیرونی پوست پای مرغ شما روی آن قرار دارد، برای برداشتن آن ابتدا باید سفید شوند.
برای طرز تهیه پای مرغ سرخ شده ، آنها را به مدت 10 تا 30 ثانیه در یک قابلمه آب جوش قرار دهید، سپس آنها را در آب سرد قرار دهید. پوست بیرونی را بکشید و دور بریزید.
پاها را در مولتی پز خود قرار دهید و آب صاف شده را به آن اضافه کنید تا کاملاً ببندند. سرکه، نمک، گیاهان و سبزیجات را اضافه کنید. آن را به جوش بیاورید، سپس دما را کم کنید تا بجوشد.
با استفاده از قاشق، کف یا تفالهای که روی آن تشکیل میشود را جدا کنید. یک شب آن را بپزید، سپس پاها، سبزیجات و گیاهان را از آبگوشت صاف کنید.
بلافاصله از آبگوشت لذت ببرید یا آن را در ظرف های شیشه ای بریزید و تا 1 هفته در یخچال بگذارید یا تا 6 ماه در فریزر بگذارید.
از طرف دیگر، این دستور غذای کمسوم را امتحان کنید و آنها را مانند یک بال مرغ یا تخت – قسمت میانی بال مرغ – بخورید.
پای مرغ نپخته در یخچال تا 2 روز و در صورت منجمد تا 9 ماه ماندگاری دارد
پای مرغ از پوست، غضروف، تاندون و استخوان تشکیل شده است. حتی بدون تهیه گوشت زیاد، کلاژن بالایی دارند – فراوان ترین پروتئین در بدن شما.
این محتوای کلاژن ممکن است به تسکین درد مفاصل، کمک به سلامت پوست و جلوگیری از تحلیل استخوان کمک کند.
اگرچه پای مرغ اغلب سرخ میشود، اما استفاده از آن برای آبگوشت استخوان یک روش آمادهسازی سالمتر است. مراقب استخوان های کوچک آنها باشید که ممکن است خطر خفگی را ایجاد کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.