بیسکویت پذیرایی پرشین یکی از خوراکی های خیلی خوشمزه است. تاریخچه ساخت بیسکویت به زمان رومیان باز می گردد. خود کلمه بیسکویت، به معنای پخت دو مرحله ای است و واژه بیسکویت هم از همین جا نشأت می گیرد. یعنی خوراکی که دوبار پخته شده است. بیسکویت ها برای نگهداری در فضای باز مانعی ندارد و مانند کیک ها نیستند. دلیل آن هم باز به نحوه ی پخت بیسکویت برمی گردد. در اولین مرحله از پخت بیسکویت فر را داغ می کنند و بیسکویت تا حدی برشته می شود بعد آنها را از داخل فر خارج می کنند و بعد از خاموش کردن فر، دوباره بیسکویت ها را وارد فر خاموش، می کنند. به طبع یک بیسکویت خوب و قابل نگهداری در فضای آزاد به وجود می آید. البته در پخت بیسکویت ها استثناء هایی وجود دارد. مثلا در پخت بیسکویت ایتالیایی خمیر می پزد، خنک می شود، بیسکویت ها برش زده می شوند، و دوباره در حرارت بالا آن قدر پخته می شوند تا خشک و ترد شوند.
بیسکوییت پذیرایی با طعم نارگیلی گرجی مقدار 900 گرم
بیسکوییت پذیرایی با طعم نارگیل گرجی، از جمله خوراکی هایی است که طرفداران خاص خود را دارد. در قرون وسطا هم، از تخم مرغ و مغزها در تهیه بیسکویت ها استفاده می کردند. استفاده از این مواد سبب ترد شدن بیسکویت می گردد. بعدها روشهای پخت جدیدی به بازار آمدند. سال ها گذشت و هر بار به کیفیت بیسکویت ها اضافه شد. مردم کم کم آموختند که با افزودن جوش شیرین به بیسکویت کیفیت آن بالا خواهد رفت.
نکته مهم در مورد بیسکویت ها که باعث نگرانی شده، استفاده از موارد نگهدارنده می باشد. میکروب ها در محیط های مرطوب رشد می کنند اما رطوبت بیسکویت ها نسبت به کیک ها و سایر محصولات پایین است بنابراین نیاز به مواد نگهدارنده ندارد این امر باعث افزایش طول عمر بیسکویت شده است.
بیسکویت ها معمولاً در میان وعده ها، به همراه چای و شیر برای بزرگسالان و کودکان استفاده می شود مواد اولیه این خوراکی آرد روغن و شکر به میزان زیاد می باشد. بیسکویت ها از زمانهای گذشته جزء خوراکی های پرطرفدار به حساب می آمدند ماده اولیه این خوراکی همان آرد است. گاهی برخی از افراد که زمان کافی برای میل غذا یا پخت و پز ندارند از این خوراکی استفاده می کنند البته باید توجه داشت که بیسکویت ارزش غذایی چندانی ندارد و فقط برای به دست آوردن مقدار اندکی انرژی می تواند خوب باشد. از آنجایی که این خوراکی قند بالایی دارند استفاده مکرر از آن باعث بالا رفتن قند خون و ایجاد دیابت خواهد شد. کسانی که میل به خوردن چنین خوراکی هایی دارند بهتر است ورزش را در برنامه روزمره خود قرار دهند.
بیسکویت پذیرایی شیرین عسل
بیسکویت های کرم دار از جمله خوراکی های پر کالری و چرب محسوب می شوند. در داخل این بیسکویت ها، که از خامه پرچرب پر شده و دو عدد بیسکویت در دو طرف آن قرار گرفته است و بسیار خوش طعم می باشد. بنابراین مصرف این خوراکی برای کسانی که کلسترول بالایی دارند یا قند خون آنها از حد مجاز بیشتر است منع می شود. کسانی که وزن کمی دارند می توانند از این خوراکی استفاده کنند اما افرادی که از چاقی مفرط رنج میبرند باید دور این خوراکی را خط بکشند چرا که کالری بسیار بالایی دارد. اینگونه افراد می توانند از بیسکویت های رژیمی استفاده کنند البته در استفاده از آن هم نباید زیاده روی کنند. در تهیه این بیسکویت ها به جای شکر از شیرین کننده های مصنوعی استفاده شده است. شیرین کننده های مصنوعی شیرینی بیشتری نسبت به قند و شکر دارند به همین دلیل توصیه می شود که زیاد هم از بیسکویت های رژیمی استفاده نشود.
بیسکویت های سبوس دار که دارای فیبر بالایی هستند، این بیسکویت ها از آرد کامل تهیه شده اند و افرادی که قصد کاهش وزن دارند می توانند روزی دو الی سه عدد از بیسکویت های سبوس دار استفاده کنند. البته این بیسکویت ها هم دارای کالری هستند بنابراین استفاده بیش از حد از آن توصیه نمی شود. همچنین مصرف کمی از این بیسکویت ها برای بیماران دیابتی مانعی ندارد.
بیسکویت های شکلاتی هم، دارای قند و کالری بالایی هستند. استفاده بیش از حد آن، باعث چاقی می شود. بنابراین افرادی که اضافه وزن دارند یا مبتلا به دیابت هستند باید میزان خیلی کمی از این خوراکی استفاده کنند. کودکان معمولا بیسکویت های شکلاتی را خیلی دوست دارند، البته کودکان پیش فعال و چاق نباید زیاد از این خوراکی استفاده کنند.
ویفرها که در دسته بیسکویت ها قرار می گیرند و در تهیه آنها از روغن جامد زیادی استفاده می شود. اگر بخواهیم میزان کالری بیسکویت ها و ویفر را باهم مقایسه کنیم، ویفرها چون دارای فضای هوا در بین خود می باشند دارای کالری کمتری هستند. اما اگر ملاک قضاوت وزن باشد کالری ویفر خیلی بیشتر از بیسکویت خواهد بود.
بیسکویت پذیرایی باراکا
یبیسکویت پذیرایی باراکا هم، یکی از انواع بیسکویت می باشد. بیسکویت یکی از خوراکی های مورد علاقه ی کودکان است که مادران می توانند برای فرزندان خود تهیه کنند.
بیسکویت ها خوراکی هایی پر کالری هستند که در هر ۱۰۰ گرم از آنها مقدار ۳۳۰ کیلوکالری انرژی وجود دارد. البته کالری بیسکویت های کرمدار و شکلاتی بیشتر می باشد. کودکان هم می توانند از این خوراکی استفاده کنند البته باید میزان مصرف آنها به گونهای باشد که هیچ وعده غذایی حذف نشود. کودکان می توانند روزانه ۲ الی ۳ عدد بیسکویت مصرف کنند.
بیسکویت ها، از جمله خوراکی هایی است که کودک به راحتی خودش می تواند آن را مصرف کند. به همین دلیل کودکان بالای دو سال تمایل زیادی به مصرف این خوراکی دارند. بچه هایی که بد غذا هستند می توانند با استفاده از آن، انرژی بدنشان را تأمین کنند.
از آنجایی که بیسکویت ها از آرد به خصوص آرد سبوس دار درست شده اند ارزش غذایی بالایی دارند. آرد دارای ویتامین ها و مواد مغذی زیادی است مانند ویتامین های گروه ب و کربوهیدرات و غیره. البته همانطور که گفته شد این خوراکی ارزش غذایی بالایی ندارد. اما می تواند به عنوان یک میان وعده برای همگان و به خصوص کودکان مفید باشد. البته این نباید باعث شود که کودکان هر روز مقدار زیادی از این خوراکی استفاده کنند.
بیسکویت پذیرایی جوین
بیسکویت پذیرایی جوین از جمله بیسکویت های خوش طعم می باشد. بیسکویت هایی که چربی ترانس پایینی دارند برای کودکان مناسب تر هستند. جهت خرید بیسکویت برای کودک، حتما باید توجه شود که بر چسب روی جعبه ی بیسکویت، ترانس پایینی داشته باشد. در واقع انواعی از بیسکویت باید خریداری شود که چربی ترانس آن ها صفر باشد.
بیسکویت ها در انواع هم شیرین و هم شور وجود دارند. این شیرینی تامین کننده کالری مورد نیاز کودک است. بیسکویت های شور همانند چوب شور ها برای تامین الکترولیت بدن کودک مفید می باشند. بیسکویت هایی که در ترکیب آنها آرد جو یا جو دو سر وجود دارد در مقایسه با بیسکویت های دیگر پرخاصیت تر هستند. همچنین بیسکویت ها و کیک هایی که در آنها کلسیم روی وجود دارد بسیار برای کودکان مفید می باشد.
بیسکویت های درست شده از آرد جو یا جو دو سر در مقایسه با دیگر بیسکویت ها برای کودکان انتخاب خوبی می باشند. بیسکویت ها و کیک هایی که سرشار از کلسیم و روی می باشند نیز برای مصرف کودکان پیشنهاد می گردد.
در تهیه چوب شورها از نمک خیلی زیادی استفاده شده، بنابراین استفاده از آن به افرادی که مبتلا به فشارخون بالا هستند، توصیه نمی شود. همچنین، کسانی که از بیماریهای قلبی رنج می برند نباید این خوراکی را مصرف کنند. اما افرادی که دارای فشار خون پایین هستند، مجازند این خوراکی را مصرف کنند و در صورت افت فشار خون یکی دو عدد از آن را مصرف کنند. اگر افراد می خواهند از خوراکی ها سالمی مصرف کنند می توانند از چوب شور هایی که روی آن ها به جای نمک از کنجد استفاده شده خریداری کنند که سالم تر است.
بیسکویت مینی پذیرایی کرم کاکائویی با مغز فندق
استفاده از مغزها در بیسکویت ها، آن را خوشمزه تر و پرخاصیت تر می کند. چرا که مغزها دارای خواص بی نظیری هستند مخصوصا برای کودکانی که در سنین رشد قرار دارند.
مغزها دارای ویتامین های زیادی هستند خوردن روزانه آن ها توصیه می شود چرا که دارای چربی هایی مفید برای بدن هستند.
مغز ها از جمله مواد غنی از فیبر هستند و باعث کاهش بیماری های قلبی می شوند. این خوراکی دارای اسیدهای چرب غیراشباع و امگا ۳ و امگا ۶ می باشد. این خوراکی سرشار از ویتامین E می باشد. همچنین کسانی که به طور مدام از انواع مغزها استفاده می کنند طول عمر بیشتری دارند شاید به این دلیل است که اینگونه افراد کمتر دچار بیماری های مزمن میشوند. همچنین مغزها از بالا رفتن فشار خون و کلسترول جلوگیری می کنند. همچنین کسانی که از آن استفاده می کنند کمتر دچار دیابت می شوند. مغزها کالری خیلی بالایی دارند و مقدار کمی از آنها، انرژی خیلی زیادی به فرد می دهد. به همین دلیل در اکثر رژیم های غذایی گنجانده می شود. مصرف بادام باعث کاهش کلسترول بد خون می شود بادام به رشد میکروب های مفید بدن کمک می کند. گردو دارای امگا ۳ و بر جریان خون کمک می کند همچنین بادام زمینی ابتلا به آسم و سایر حساسیت ها را در کودکان کاهش می دهد.
بیسکویت پذیرایی تک نفره
تقریبا همه ی انسان های روی کره ی زمین یک بار بیسکویت را امتحان کرده اند و شاید بتوان گفت که اکثرا این خوراکی را دوست دارند. بیسکویت برای اکثریت افراد، اولین خوراکی است که بعد از شیر توانسته اند بخورند، و همیشه حس خوب، همراه با خاطرات کودک