وقتی صحبت از ابزار آشپزخانه می شود، قابلمه چدن مارک فورته به ندرت با افزایش سن بهتر می شوند. با این حال، تابه های چدنی به ظاهر استثنای عجیبی از این قاعده هستند.
نه تنها آنها به طور کلی بسیار مقرون به صرفه هستند، بلکه افسانه ها می گویند که اگر به درستی با آنها رفتار کنید و به طور منظم با آنها آشپزی کنید، نه تنها برای یک عمر واقعی، اگر نه بیشتر، دوام خواهند داشت!
آنها در واقع با استفاده بهبود خواهند یافت. اما آیا این افسانه حقیقت دارد؟ آیا واقعا تابه های چدنی با افزایش سن بهتر می شوند؟
چرا تابه های پدربزرگ و مادربزرگ ما آن هایی که مردم زیر زمین ها، حیاط فروشی ها، دست فروشی ها، و عتیقه فروشی ها را میگردند نسبت به اکثر تابه های مدرن تازه از کارخانه برتر در نظر گرفته میشوند؟
توجه: تجهیزات پخت و پز ساخته شده از چدن در اشکال و اندازه های مختلفی از جمله قالب های نان ذرت، قابلمه های عمیقی که برای تهیه خورش یا پخت نان استفاده می شود و کباب پز وجود دارد.
برای اهداف این گفتگو بر روی تابه های چدنی که روکش لعابی ندارند تمرکز کردیم.
اساساً سه نوع ماهیتابه چدنی وجود دارد: عتیقهجات، که تا اواسط قرن بیستم قدمت دارند.
تابه های چدنی سطح ناهموار مدرن ساخته شده توسط شرکت هایی مانند فورته و تابه های چدنی سطح صاف مدرن ساخته شده توسط شرکت هایی مانند فورته.
به گفته دنیس پاول، مالک و بنیانگذار کارخانه تولید چدن باتر پت، دلیل مطلوب بودن تابه های چدنی عتیقه این است که به سادگی محصولات برتر هستند.
فرآیندهای ساخت قدیم منجر به تولید تابه هایی باریک تر، سبک تر و صاف تر شد، به همین دلیل است که تابه های عتیقه برای نگه داشتن و استفاده لذت بخش هستند و به همین دلیل است که سطح آنها کمتر ناهموار است.
تابه های چدنی مدرن با استفاده از قالب های ساخته شده از ماسه ساخته می شوند، مشابه روشی که یک قرن پیش ساخته شده بودند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.